Boxed Media + Content
shadow

Dežurni mrtvozornik (Što napravit kada pokojnik premine u stanu ili kuci?)

Kada dode do smrtnog slučaja u stanu ili kući na području grada Splita, potrebno je obavijestiti dežurnog mrtvozornika na broj 095 406 0606 koji ce izvršiti pregled pokojnika i izdati potrebne dozvole za ukop ili pozovite naš broj 091 257 2599 i mi čemo sve napraviti umjesto vas.

Od pozivatelja se traže sljedeci podaci:
– Ime i prezime preminule osobe
– Adresa smrti
– Vrijeme smrti
– Ime i prezime osobe koja prijavljuje smrt
– Broj kontakt telefona

Ako je smrt nastupila u neobicnim okolnostima ostavite tijelo i prostor kakvog ste zatekli radi eventualnog policijskog ocevida.

Nakon što mrtvozornik izda potrebnu “dozvolu za ukop” tijelo može preuzeti pogrebnik i prevesti ga u mrtvacnicu na mjesto pokopa.

Radi daljnjeg organiziranja pogreba ili kremacije zovite naš dežurni telefon koji vam je na raspolaganju 24 sata dnevno 021-542-707 ili 091-257-2599 a mi cemo za vas napraviti sve što je potrebno da bi se obavila kremacija ili pogreb bilo u Hrvatskoj ili inozemstvu.

Bez obzira na daljnji angažman od nas cete dobiti najkompetentniji savjet ili upute.

Ukoliko se odlučite da pogreb organizira “Bila ruža”, isti cemo obaviti kvalitetno, profesionalno i povoljno. Dovoljno je da nas angažirate i mi cemo na jednom mjestu za vas obaviti kompletnu organizaciju, pocevši od sredivanja papira, oglašavanja u novinama, izrade osmrtnica, angažiranje glazbe, klape, trubaca, autobusa itd.

– Sredivanje dokumentacije
– Prijevoz u zemlji i inozemstvu
– Oglašavanje u tisku
– Izrada osmrtnica
– Pogrebna oprema
– Izrada vijenaca i aranžmana
– Kremiranje
– Prijevoz autobusom
– Glazba, trubac, klapa