shadow

Pogrebne usluge

“Bila ruža” ima dugogodišnje iskustvo i tradiciju u obavljanju pogrebnih usluga i sa zadovoljstvom možemo kazati da smo u ogromnom broju slucajeva kada smo obavljali pogrebne usluge osjetili da smo faktor olakšanja i potpora obiteljima u teškim trenucima kada ostaju bez svog voljenog clana obitelji, prijatelja ili rodaka.

Svaku smrt doživljavamo kao gubitak nekog svog dragog i tako se prema pokojniku i obitelji odnosimo pa cesto dolazimo u situaciju da nam rodbina ganuto zahvaljuje iako je to samo naš posao i obaveza.

U našem pogrebnom uredu možete dogovoriti sve potrebno za pogreb na jednom mjestu, na raspolaganju vam je veliki izbor najkvalitetnijih lijesova Hrvatskih proizvodaca a opremanje pogreba cvijecem je spektakularno s obzirom da zahvaljujuci vlastitoj proizvodnji cvijeca možemo ponuditi kvalitetu i cijene izvan konkurencije.

Ukoliko se odlucite da pogreb organizira “Bila ruža”, isti cemo obaviti kvalitetno, profesionalno i povoljno. Dovoljno je da nas angažirate i mi cemo na jednom mjestu za vas obaviti kompletnu organizaciju, pocevši od sredivanja papira, oglašavanja u novinama, izrade osmrtnica, angažiranje glazbe, klape, trubaca, autobusa itd.

– Sredivanje dokumentacije
– Prijevoz u zemlji i inozemstvu
– Oglašavanje u tisku
– Izrada osmrtnica
– Pogrebna oprema
– Izrada vijenaca i aranžmana
– Kremiranje
– Prijevoz autobusom
– Glazba, trubac, klapa

POGREBNE USLUGE

Radi daljnjeg organiziranja pogreba ili kremacije zovite naš dežurni telefon koji vam je na raspolaganju 24 sata dnevno 021-542-707 ili 091-257-2599 a mi cemo za vas napraviti sve što je potrebno da bi se obavila kremacija ili pogreb bilo u Hrvatskoj ili inozemstvu.

shadow